Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:18  |  22/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Comença la Setmana de la Gent Gran amb un extens programa d'activitats

  • Setmana de la Gent Gran 2014

    Setmana de la Gent Gran 2014

16/10/2014

Aquest diumenge 19 d'octubre començarà un seguit d'activitats dedicades a la gent gran de Montmeló, que es prolongaran fins el diumenge 26, amb un dinar d'homenatge. Els actes comencen amb la inauguració institucional de la setmana que amenitzarà la Coral del Casal de la Gent Gran i la Coral de l'Escola de Música.
Durant tots els dies de la Setmana es realitzaran diferents campionats i cada matí hi haurà un esmorzar saludable al Casal. Una de les activitats més destacables serà la sortida a Barcelona que tindrà lloc el dimecres 22 La visita serà al Parlament de Catalunya i al Camp Nou. L'altra activitat estrella serà l'obra de teatre "La iaia!", interpretada per Montserrat Carulla, que es realitzarà a la Sala Polivalent el dia 24.
Algunes altres activitats que es duran a terme són: una matinal de gimnàstica, una exposició sobre Montmeló abans i ara, una caminada, una xerrada a càrrec d'Assumpta Trias, es donarà començament el grup de suport de cuidadors de persones grans i el tradicional concurs de truites.
Finalment destacar que aquest any el homenagge de comiat de la setmana al pavelló, passarà a ser un menjar. L'organització de tots aquests esdeveniments, l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament, agraeix la col·laboració de les diferents associacions, entitats i comerços que prestaran la seva inestimable ajuda en favor de la gent gran de Montmeló.


Informació relacionada


Data de modificació: 16/10/2014 15:07:53