Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:28  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

EL LLOGUER SOCIAL, L'OPCIÓ MÉS SEGURA PER A REALITZAR UN BON LLOGUER

  • Oficina Local d'Habitatge

    Oficina Local d'Habitatge

22/1/2017

Mitjançant l'Oficina Local d'Habitatge, pots llogar el teu habitatge amb garanties. Aquest servei es gestiona des de l'Ajuntament de Montmeló de manera compartida amb el de Parets del Vallès

 

L’accés a l’habitatge a un preu assequible és una de les principals preocupacions dels ciutadans i una de les prioritats de l’Ajuntament. L’habitatge és un dret social i la voluntat de l’Ajuntament és fer-lo efectiu i garantir que tothom hi tingui accés. L’Oficina Local d’Habitatge l’Ajuntament promou una política activa en la promoció d’habitatges a preus assequibles i en la dinamització del mercat de lloguer.

 

Durant l'any 2016, es van signar 4 contractes de lloguer social a Montmeló i en l'actualitat hi ha un pis en tràmit que realitzarà la signatura del contracte a finals d'aquest mes de gener.

Un altre dels serveis que gestiona l'Oficina Local d'Habitage són les subvencions d'ajudes per al lloguer. Durant el 2016 s'han aconseguit aprovar 64 ajuts provinents del Ministeri de Foment. Finalment, durant el passat any es van aconseguir 24 renovacions al Lloguer Just per part de la Generalitat de Catalunya.

Tots aquests tràmits i gestions suposen un gran reforç per a un sector de la població de Montmeló que necessita l'ajuda de les administracions, però que en moltes ocasions no saben on acudir per a realitzar els tràmits pertinents. L'Oficina Local d'Habitage és un instrument idoni on els professionals els assessoren i els gestionen diferents passos a seguir per aconseguir cadascuna de les ajudes existents.

 

 

EL LLOGUER SOCIAL I ASSEQUIBLE

El lloguer social és un dels serveis que des de l'Oficina Local d'Habitage es realitzen. En el cas de tenir un pis a disposició de llogar, el propietari pot acudir a l'ajuntament de Montmeló i li gestionarem el procés de lloguer social.

 

Nosaltres et busquem el llogater adient. T'oferim assessorament durant tota la tramitació i confeccionem el contracte d'arrendament, et facilitem l'aval lloguer per garantir el cobrament de la renda, una assegurança per cobrir les despeses jurídiques en cas d'impagament i una assegurança que cobreix els desperfectes per mal ús. Tot això sense cap cost per al propietari ni per al llogater. Després i durant tota la vigència del contracte, fem el seguiment i la mediació dels possibles conflictes.

 Data de modificació: 30/01/2017 06:43:05