Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:29  |  28/10/2020

Data i hora oficial

El temps

Gran afluència als cursos de formació per a l'ocupació

  • Cursos de formació per a l'ocupació

    Cursos de formació per a l'ocupació

17/10/2014

L'oferta de cursos de formació que s'organitza des del Departament de Promoció Econòmica, va arrencar al setembre amb importants novetats. Una trentena de persones han començat dos nous cursos en paral·lel, en horari de matí i de tarda, del mòdul bàsic de l'aplicatiu SAP, la inscripció per als quals es va tancar en només dos dies. L'interès rebut ha estat tan alt que ja s'estan programant dos cursos més per al novembre. La inscripció per aquests cursos s'obre el proper dilluns 13 d'octubre. Els interessats s'han de dirigir al departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. SAP es un conjunt de programes que permeten a les empreses executar i optimitzar diferents aspectes de la seva gestió: els sistemes de venda, finances, operacions bancàries, compres, fabricació, inventaris i relacions amb els clients.
També està programat per aquest any una nova edició del curs de controlador d'accés, i tres cursos nous, un de logística i un altre d'operador industrial de calderes,  i un altre de preparació per a l'obtenció del certificat ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació.). L'ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, abasta no solament els ordinadors personals clàssics, sinó el conjunt d'eines TIC.
Paral·lelament, se segueixen fent cursos d'idiomes, amb 90 inscrits actualment a anglès, francès i alemany, de conducció de carretons elevadors, de manipulació d'aliments, i d'informàtica i internet per a la recerca de feina. Des del Departament es constata que el setembre ha començat amb molta força en aquest sentit, i serveixi d'exemple les 35 persones que la setmana passada van fer el curs de formació en manipulació d'aliments, o les 15 de conducció de carretons elevadors.
Per últim, assenyalar que s’està treballant per concretar projectes de formació a mida per a empreses, i per a modernitzar les instal·lacions del centre de formació i recursos G2M, des del qual es podrà començar aviat nova formació en ajudant de cuina i en atenció al client.


Informació relacionada


Data de modificació: 22/10/2014 16:54:20