Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:32  |  29/03/2020

Data i hora oficial

El temps

Liurament dels premis d'Ecovidrio

  • Lliurament dels premis d'Ecovidrio

    Lliurament dels premis d'Ecovidrio

  • Lliurament dels premis d'Ecovidrio

    Lliurament dels premis d'Ecovidrio

9/10/2014

Coincidint amb el Gran Premi de Moto GP que es va celebrar al Circuit de Barcelona-Catalunya del 13 al 15 de juny, el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, l’Ajuntament de Montmeló i l'empresa Ecovidrio, van dur a terme una campanya d’informació i de conscienciació amb l’objectiu de potenciar la participació i implicació de la ciutadania en la recollida dels envasos de vidre i millorar la qualitat del vidre recollir selectivament.
Sota el lema “En aquest Gran Premi, tu també hi guanyes” es van realitzar diverses accions al municipi adreçades a la població i als establiments d’alimentació i restauració. Ecovidrio va instal·lar diferents contenidors de vidre personalitzats amb el lema de la campanyava, també va disposar d’un estand ubicat al camí d’accés al circuit, en el que un equip d’informadors ambientals van oferir als visitants informació sobre el reciclatge del vidre i van dinamitzar activitats lúdiques i concursos per a tots els públics.
El premi que es va lliurar ahir 8 d'octubre a les instal·lacions del Consorci,  va consistir en tres abonaments de soci per a la temporada 2015 al Circuit de Barcelona-Catalunya, a tribuna amb seient numerat.
Al lliurament van assistir el responsable d'Ecovidre, representants del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i l'alcalde Antoni Guil. Els tres beneficiaris d'aquest abonament van ser: Maximiliano Fidalgo, Juan Domingo Palomino i Jordi Noguer.Data de modificació: 09/10/2014 12:54:03