Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:43  |  19/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Els Gegants de Montmeló participen a la VII Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunya. Més de 125 nens malalts de càncer van gaudir de diverses activitats al Circuit.

  • Imatge de grup del Geganters de Montmeló, l'alcalde Antoni Guil i els voluntaris de l'AECC

    Imatge de grup del Geganters de Montmeló, l'alcalde Antoni Guil i els voluntaris de l'AECC

  • Els Gegants de Montmeló al Paddock del Circuit durant la jornada lúdica

    Els Gegants de Montmeló al Paddock del Circuit durant la jornada lúdica

  • Tanda contra el càncer

    Tanda contra el càncer

6/10/2014

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- L’AECC-Catalunya Contra el Càncer de Barcelona amb la col·laboració del Circuit de Barcelona-Catalunya va organitzar el passat dissabte 4 d'octubre la “VII Jornada aecc & Circuit de Barcelona-Catalunya”. Durant aquesta jornada d’oci al Circuit, tant els nens com les seves famílies es vant oblidar per unes hores de la malaltia i van gaudir de diverses activitats: una visita guiada per les instal·lacions del Circuit, un espectacle d’acrobàcies en moto, una exhibició de la Colla gegantera de Montmeló, un circuit de seguretat vial de Mapfre i diferents tallers de manualitats i maquillatge.

La colla de Geganters i Grallers de Montmeló van tocar i van fer ballar els Gegants per a tots els assistents durant la matinal d'activitats que es va realitzar a la zona de Paddock. L'alcalde de Montmeló va estar present una edició més, donat suport a aquesta activitat solidària, al costat de la Policia Local i de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, que van mostrar els seus vehicles als infants assistents.

Com cada any, l’activitat estrella ha estat l’anomenada “La Tanda contra el càncer”, amb cotxes d’alta gamma (Porsche, Ferrari, Lamborghini, etc.) procedents de particulars, concessionaris i Clubs d’arreu de l’Estat. En total, unes 600 persones, entre famílies i voluntaris, han participat en aquesta jornada dedicada als malalts de càncer més petits.

 

Sobre l’AECC
L’AECC (Asociación Española Contra el Caáncer) és una entitat social d’àmbit nacional i privada, sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública. Té representació en més de 2.000 localitats, suma més de 15.000 voluntaris actius amb el propòsit de lluitar contra el càncer en totes les seves modalitats i més de 147.000 socis.

L’aecc de Barcelona, amb seu a la Gran Via de L’Hospitalet del Llobregat – Barcelona, gestiona els seus propis recursos destinats a programes i ajudes que destinen íntegrament al seu àmbit d’actuació. L’aecc de Barcelona està present actualment a més de 90 municipis d’arreu de la província.

Els objectius principals de l’aecc Catalunya Contra el Càncer són: el suport i recolzament al malalt de càncer i la seva família; la prevenció del càncer i la promoció de la salut; el foment de la recerca oncològica de qualitat i propera al pacient. Aquesta missió és possible gràcies als programes de voluntariat; i la mobilització social i de recursos i la sostenibilitat econòmica de l’entitat.Data de modificació: 09/10/2014 15:02:57