Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:20  |  24/10/2020

Data i hora oficial

El temps

L'Ajuntament de Montmeló aprova la moció de suport a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre

  • Obertura del ple extraordinari

    Obertura del ple extraordinari

  • Lectura de la moció

    Lectura de la moció

  • Tancament del ple extraordinari

    Tancament del ple extraordinari

26/9/2014

En la sessió del Ple Extraordinari d'ahir 25 de setembre, el consistori de Montmeló va aprovar per 11 vots a favor i 1 en contra la moció de suport a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre de 2014. La sala de la Concòrdia va registrar una plena afluència de ciutadans que van voler estar presents en la resolució d'aquest acord. Després de presentar la moció l'alcalde, els diferents representants dels quatre grups polítics del govern municipal van exposar les seves raons i la decantació del seu vot. El representant del Partit Popular va votar en contra de la moció, mentre que els onze membres dels tres partits restants: PSC, ICV-EUiA i CiU, van votar a favor del text presentat.

Els grups municipals del PSC, ICV -EUiA i CiU, van aconseguir consensuar un text final pel qual l'Ajuntament pren el compromís de donar suport a la realització de la consulta, facilitant tots els recursos i les eines necessàries per fer-la possible, fent una crida a la participació, i com ha dit el President de la Generalitat de Catalunya desenvolupar-la dins del marc legal.

En el mateix text també es dona ple suport al president, al govern de la Generalitat, i al Parlament de Catalunya  en la materialització de la consulta dins el marc legal  de la Llei de consultes populars no referendàries i participació ciutadana, aprovada pel Parlament de Catalunya, ja que respon a la voluntat majoritària del poble català expressada pels seus representants.

La sessió va concloure amb els agraïments per part de l'alcalde, Antoni Guil, per l'esforç realitzat pels tres grups municipals per consensuar el text final de la moció i aconseguir-ne l'aprovació per majoria absoluta.


Entitat


Data de modificació: 26/09/2014 16:06:38