Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:02  |  19/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Montmeló posa en marxa Espais de Debat Educatiu (EDE)

  • Pla Educatiu de Poble de Montmeló

    Pla Educatiu de Poble de Montmeló

26/9/2014

Montmeló comença aquest curs, amb el suport de la Diputació de Barcelona, la creació d'Espais de Debat Educatiu (EDE), una iniciativa que, per desè any consecutiu, ofereix a la comunitat educativa del municipi la possibilitat de debatre aspectes importants sobre l'educació d'infants i joves, des de 0 a 18 anys, per tal de consensuar criteris d'actuació educativa.

Fins ara han participat en el projecte una trentena de municipis de la demarcació de Barcelona. Durant 3 anys consecutius una assessora acompanya i dóna suport al grup dinamitzador i gestor del projecte: el primer any mensualment, el segon cada 2 mesos i el tercer 1 cop al trimestre. A partir del 4t any els municipis impulsen el l'EDE de manera autònoma.

La varietat dels temes desenvolupats és molt àmplia: l'autonomia funcional en les activitats de la vida diària, l'alimentació, el respecte, els límits i les normes, els càstigs i les recompenses, l'acompanyament i la motivació en el creixement d'infants i joves etc.

Aquests projectes de dinamització educativa formen part del programa del Pla Educatiu de Poble de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Montmeló i del Projecte de suport a la funció educativa de les famílies, que porta a terme l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona.

Aquest cicle de trobades començarà el proper dilluns 6 d'octubre a la Sala de la Concòrdia.Data de modificació: 26/09/2014 12:39:40