Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:12  |  18/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Últims dies per inscriure als tallers i cursos del Casal de la Gent Gran i de la Torreta

  • Tallers i cursos a Montmeló

    Tallers i cursos a Montmeló

24/9/2014

El període d'inscripcions per als tallers del Casal de la Gent Gran finalitza aquesta setmana. Entre els dies 25 i 29 es realitzaran mostres de diferents tallers per a tots aquells usuaris que vulguin veure "in situ" la variada oferta d'activitats que començaran a partir del mes d'octubre.
Per la seva banda. el Centre Cultural de La Torretatambé ofereix una xerrada informativa sobre ioga i relaxació avui dia 24, així com una una mostra pràctica de pilates i hipopressius aquest dijous 25. Recordar també que encara queden places lliures en els tallers infantils d'arts pàstiques, iniciació al dibuix, percussió infantil i teatre; així com en els tallers per a adults de costura, pilates i hipopresius, pintura creativa, iniciació al scrapbooking, teatre, cistelleria, fotografia digital, pintura de roba i tècniques amb sorra.
Pel que fa a l'oferta esportiva del pavelló, les diferents activitats dirigides van començar la seva activitat el dia 1 de setembre. La matrícula és gratuïta i hi ha grans avantatges per a pensionistes i jubilats a partir dels 55 anys.


Data de modificació: 25/09/2014 15:00:36