Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:35  |  24/10/2020

Data i hora oficial

El temps

#instamons14: primer concurs d’instagram a l’assentament romà de Mons Observans

  • Concurs fotogràfic Instamons14

    Concurs fotogràfic Instamons14

25/9/2014

L’Ajuntament de Montmeló convoca, per primera vegada, un concurs d’instagram a  l’assentament romà de Mons Observans amb motiu de la celebració de les Jornades  Europees del Patrimoni a Catalunya el diumenge 28 de setembre d’enguany. L’objectiu  d’aquesta iniciativa és que els visitants del jaciment i els aficionats a la fotografia puguin  participar, a través de l’etiqueta #instamons14, en una acció col·lectiva que contribueixi a promocionar el jaciment arreu del país. El concurs s’ha fet coincidir amb les jornades de patrimoni per fer-se ressò de les nombroses activitats que el jaciment acollirà el proper diumenge 28 i entre les quals destaquen les visites guiades i teatralitzades, els tallers d’arqueologia i l’activitat de reconstrucció històrica “Roma victrix”, amb la desfilada de legionaris romans al recinte arqueològic.
Aquesta és la primera edició del concurs d’instagram. Per concursar caldrà pujar fotografies a Instagram amb el hashtag #instamons14.  El motiu ha d’estar relacionat amb l’assentament romà de Mons Observans i amb la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni. Els participants s’han de fer seguidors del compte @monsobservans i tenir el perfil d’usuari obert, per a què el jurat pugui visualitzar les imatges.
El concurs començarà el 28 de setembre a les 10 h del matí i acabarà el mateix dia a les 19 h de la tarda. Les fotografies es podran penjar a l’aplicació fins les 23.59 h del mateix dia.Les diferents categories que es valoraran son:

  • “Mons Observans”: tema relacionat amb les estructures arqueològiques del jaciment.
  • “Viu Mons Observans”: tema relacionat amb les activitats que es duran a terme al jaciment el dia 29 de setembre.
  • “Entorn”: tema relacionat amb l’entorn natural del jaciment.

El premi per cada categoria és una caixa regal d’una experiència per valor de 49,90 €. El lliurament dels premis es farà el diumenge 26
d’octubre a les 11 h. Les fotografies formaran part de l’exposició “Descobrim Mons Observans” al Punt d’Informació de l’assentament romà els dies 26 d’octubre, 2, 9,16, 23 i 30 de novembre i 14 de desembre d’11 h a 14 h, coincidint amb l’horari de visites del jaciment.

+ info: www.monsobservans.cat


Informació relacionada


Data de modificació: 25/09/2014 07:50:02