Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:30  |  19/09/2020

Data i hora oficial

El temps

L'Anella verda, un camí per descobrir el pròxim 27 de setembre

  • L'Anella Verda de Can Cabayens

    L'Anella Verda de Can Cabayens

23/9/2014

Amb motiu de la Setmana de la Mobilitat, l'Ajuntament de Montmeló organitza una passejada popular, destinada a tota la família, per l'Anella Verda de Can Cabanyes. Aquest recorregut amplia la xarxa de camins de Montmeló i és al mateix temps una oportunitat per descobrir aspectes de la fauna i flora de la zona.
L'Anella Verda s'emmarca dins l'espai natural de Can Cabanyes i es perllonga fins al polígon del Congost de Granollers. Alguns dels espais a tenir en compte són els diferents boscos del Circuit, la bassa de Can Cabanyes i tot el tram del corredor fluvial del Congost.
El recorregut es pot realitzar actualment a peu, pròximament s'habilitarà per al pas de bicicletes. Tot el camí està marcat amb el logotip de l'Anella que representa les potes d'un ocell, envoltat per un cercle o anella. La totalitat del recorregut és de 6,4 km, encara que aquest proper dissabte 27, els assistents al passeig realitzaran un recorregut una mica més curt, d'uns 5 km aproximadament. S'ha calculat que el temps a invertir en el mateix pot ser d'entre una 1 i una hora i mitja.
Al llarg del passeig es podrà observar l'aiguamoll de Can Cabanyes amb a zona de canyís i les diferents espècies d'ocells i amfibis. Un altre zona sorprenent són els diferents boscos que separen el Circuit de la carretera i que és una zona que s'ha conservat des d'abans de la construcció de la instal·lació esportiva. I finalment es recorrerà el camí del riu Congost, un corredor natural i ecològic que permet el moviment de la fauna entre la serralada i el mar.
La sortida del passeig serà a les 9,30 hores, a la zona de Can Cabanyes que limita amb el restaurant Viena. Després d'una breu explicació començarà la caminada i en acabar es realitzarà un petit esmorzar per a tots els assistents. És una estupenda proposta per passar un dissabte descobrint una zona natural de la nostra localitat.


Informació relacionada


Data de modificació: 23/09/2014 17:11:26