Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:46  |  25/02/2020

Data i hora oficial

El temps

Dolors Montserrat, vicepresidenta tercera del Congrés, visita Montmeló i es compromet a agilitzar les negociacions sobre la urbanització del soterrament del TAV

19/9/2014

La Diputada del PP i vicepresidenta tercera del Congrés, Dolors Montserrat ha visitat avui Montmeló. concretament l'entorn de la nova estació i la zona d'obres del soterrament del TAV. A la visita l'han acompanyat l'alcalde, Antoni Guil, el regidor de mobilitat, Carlos Román i el diputat al Congrès i exalcalde, Romá Ruiz. 

Antoni Guil li ha detallat la situació actual en què es troba el projecte d'urbanització de la zona de soterrament i la importància urbanística que representa per a Montmeló poder començar les obres al més aviat possible, especialment a la zona central.

Per la seva banda, Dolors Montserrat s'ha compromès a pressionar al govern central perquè destini una partida de tres milions d'euros del pressupost del 2015 a les obres d'urbanització del tram central de la llosa del soterrament, comprès entre l'estació i Pompeu Fabra. També es posarà en contacte amb responsables del Ministeri de Foment i d'Adif per agilitzar el projecte de 200 places d'aparcament a la zona sud de l'estació, destinada a usuaris de Renfe. Aquesta zona, que representa una inversió d'entre 80.000 i 100.000 euros, serà de gran ajuda per als més de 500 vehicles d'usuaris que utilitzen l'estació de tren diàriament. 

Antoni Guil ha valorat positivament l'interès i oferiment de Dolors Montserrat i ha destacat la importància urbanística que suposa per al municipi la realització el projecte d'urbanització de la llosa de soterrament, especialment l'obra que comprèn el tram central, on a més està ubicada l'antiga estació que actualment s'està rehabilitant com a centre juvenil. Data de modificació: 23/09/2014 12:22:34