Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:18  |  31/03/2020

Data i hora oficial

El temps

Comença el curs escolar amb les instal·lacions a punt

  • Obres a l'exterior de l'escola Pau Casals

    Obres a l'exterior de l'escola Pau Casals

  • Aula pintada a l'escola Sant Jordi

    Aula pintada a l'escola Sant Jordi

  • Passadís pintat a l'escola Sant Jordi

    Passadís pintat a l'escola Sant Jordi

15/9/2014

Avui, 15 de setembre comença el nou curs escolar. Els petits i també els pares i mares, tornen a la rutina horària i d'hàbits durant els pròxims nou mesos. Per a alguns alumnes serà el seu primer dia. Altres canviaran de centre, i altres tornaran a l'escola amb els amics i companys del curs passat. Per a tots hi haurà novetats.
El col·lectiu de professors ja fa uns dies que treballen per estar a punt per al dia d'avui. Des de l'Ajuntament, la setmana passada es va realitzar una presentació a la Sala de la Concòrdia, amb una interessant conferència i una presentació explicativa de què i com era i és Montmeló.
També els edificis dels centres escolars de la població s'han preparat per al nou curs. L'Ajuntament ha realitzat durant l'estiu una sèrie d'obres i millora i manteniment en les instal·lacions escolars.
A l'Escola Bressol La Fireta s'ha renovat tot el paviment interior. A la G2M s'han substituït canals i s'han pintat la zona d'oficines. A l'Escola Sant Jordi s'han pintat aules i zones comunes de les dues plantes. I a l'Escola Pau Casals s'han col·locat noves finestres corredisses i s'ha fet una reforma de l'espai de pati exterior. Aquesta ha estat l'obra de major envergadura, ja que ha consistit en rehabilitar tot el talús de terra que existia, rebaixant-lo i canviant-lo per un mur de pedra a la part inferior i una tanca a dalt . D'aquesta manera s'ha guanyat espai als dos nivells del pati, tant a la zona baixa com a la zona d'accés al porxo i menjadors.
Aquestes millores continuen en el cas de l'Escola Sant Jordi, on s'està substituint el tancament del pati infantil. D'altra banda està prevista una important actuació de remodelació i tancament a la pista de l'escola Pau Casals per a finals de l'any. Totes aquestes obres, Canvis i millores als centres escolars són un ajut bàsic perquè els diferents col·lectius: 'professorat, AMPAS i alumnat, emprenguin amb noves forces el curs que comença.Data de modificació: 18/02/2020 12:55:31