Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:47  |  20/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Presentació del nou curs escolar a la Sala Polivalent

  • Presentació del nou curs 2014-2015

    Presentació del nou curs 2014-2015

12/9/2014

El passat dimarts 9 de setembre, la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló va acollir, per segon any consecutiu, un centenar de mestres, professors i professores en un acte de benvinguda al nou curs escolar.
Aquest acte té per objectiu crear un punt de trobada del personal docent del municipi alhora que l'Alcalde i la Regidora d'Educació poden donar la benvinguda a Montmeló als nous educadors assignats als diferents centres.
Enguany, com a novetat, vam comptar amb l'assistència i col·laboració del catedràtic de psicologia de la UAB, Sr. Ignacio Morgado, qui va oferir una ponència carregada de coneixements interessants, sobre com aprèn el cervell i quines consideracions s'han de tenir en compte des de la intervenció educativa.

 

La inspectora, Rosa Borràs, va presentar al ponent i va emplaçar el col·lectiu professional per treballar conjuntament en tots els temes i dubtes que sorgeixin durant el curs. Per la seva banda, la regidora, M. Jesús Prieto, va convidar els assistents a col·laborar de manera estreta i contínua entre l'administració local i el professorat. L'acte va concloure amb el documental sobre la història local, "Montmeló, camins enfangats".

 Data de modificació: 16/09/2014 08:03:15