Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:18  |  19/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Tallers, cursos i activitats extraescolars, omplen l'oferta de setembre als diferents equipaments municipals

  • Cursos i tallers 2014-2015

    Cursos i tallers 2014-2015

5/9/2014

Els interessats i interessades a realitzar activitats extraescolars, tenen aquests dies una àmplia oferta d'activitats programades en els diferents equipaments municipals: pavelló, Casal de la Gent gran, La torreta , l'Escola de Música, etc...

L'oferta esportiva del pavelló es centra com cada temporada a les activitats de l'escola esportiva i les activitats guiades per monitors professionals per als adults i la gent gran. Les activitats guiades compten amb l'oferta de la matrícula gratuïta.

El Casal de la Gent Gran i La Torreta ja han llançat la programació de tallers i cursos. Quinze tallers ha programat el Casal i 24 al Centre Cultural, ampliant l'oferta d'anteriors anys. Les dues instal·lacions oferiran jornades de mostres dels tallers que es realitzaran durant el curs 2014-2015.

Per la seva banda, l'Escola de Música contínua en període de matriculació del nou curs. I pròximament habrirá les inscripcions de les classes de català per a adults i de la UNED a la G2M

De tots aquests cursos, tallers i activitats, podran obtenir més informació sobre dates, horaris i preus en els respectius centres, així com a l'OAC de l'Ajuntament i en aquesta mateixa web.


Informació relacionada


Data de modificació: 18/02/2020 12:51:03