Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:37  |  23/10/2020

Data i hora oficial

El temps

Cap de setmana d'acció amb les 24 Hores de Barcelona d'Automobilisme

  • Cap de setmana d'acció amb les 24 Hores de Barcelona d'Automobilisme

    Cap de setmana d'acció amb les 24 Hores de Barcelona d'Automobilisme

3/9/2014

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Les 24 Hores de Barcelona d'Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez es disputaran a partir de demà al Circuit de Barcelona-Catalunya en una edició que es presenta d'allò més atractiva, ja que enguany la prova comptarà amb una graella de sortida de 70 vehicles, una de les participacions més elevades d'ençà que va néixer la prova l'any 1998.

Tot i que l'inici oficial de la competició serà demà a la tarda, alguns dels participants a la cursa han estat escalfant motors durant la jornada d'avui. Més de la meitat de formacions han estat rodant per la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya per tal de preparar-se per a l'exigent cursa de 24 Hores en una sessió d'entrenaments privats opcionals.

Demà al matí els equips encara tindran l'oportunitat de realitzar unes tandes privades, però serà a partir de la tarda quan les 24 Hores de Barcelona d'Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez arrenquin amb la tanda d'entrenaments oficials, de 16.30 a 18.30h. Els entrenaments qualificatius, sessió on es decidirà l'ordre de la graella de sortida, se celebraran entre les 19.00 i les 19.45h, mentre que la primera jornada de les 24 Hores finalitzarà amb els entrenaments nocturns, de 20.45 a 22.15h, per tal que els pilots rodin sota la llum artificial del Circuit, unes condicions que es trobaran en gairebé la meitat de la prova.

Dissabte a les 12.00h es donarà el tret de sortida a la cursa de les 24 Hores de Barcelona d'Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez, que es disputaran sobre el traçat FIA de 4,655 km.

Entrada gratuïta, accés a pàdoc i pit-walk
L'entrada per les 24 Hores de Barcelona d'Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez és gratuïta per a tots els espectadors, Abonats Socis i Oficials del Circuit, amb accés a pàdoc inclòs. Els aficionats també podran gaudir de la visita al pit-lane dissabte de 10.30 a 11.00h, moments abans de l'inici de la cursa.

L'entrada al Circuit s'efectuarà durant tot el cap de setmana per l'Accés Principal (Àrea Oest), ja sigui a peu o amb vehicle: divendres en el mateix horari que l'activitat a la pista i dissabte a partir de les 10h i fins la finalització de la cursa l'endemà. Els vehicles es podran estacionar als pàrquings interiors del Circuit -In2, In3 i In4- així com també al pàrquing A. També s'ha habilitat una zona de càmping gratuït al bosquet de la Tribuna G (zona de pícnic). La cursa es podrà seguir des de les Tribunes I, H, G i Principal.Data de modificació: 04/09/2014 16:16:59