Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:32  |  26/05/2020

Data i hora oficial

El temps

Estudi d'impacte econòmic del turisme a la comarca del Vallès Oriental

  • Estudi d'impacte econòmic del turisme a la comarca del Vallès Oriental

    Estudi d'impacte econòmic del turisme a la comarca del Vallès Oriental

23/8/2014

El passat dia 24 de juliol es va presentar l'estudi d'impacte econòmic del turisme a la comarca del Vallès Oriental. La presentació es va dur a terme al Centre Cultural de Cardedeu, a l'avinguda Rei en Jaume, 118, amb l'assistència d'unes quaranta persones. L’estudi d’impacte econòmic del turisme a la comarca del Vallès Oriental s’emmarca dins d’una sèrie d’estudis sobre el pes del turisme a l’economia de les diverses comarques de la província de Barcelona.

Aquests estudis estan impulsats per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Oriental. L’objectiu d’aquests estudis és analitzar la situació del sector del turisme a cada territori i veure el pes i sobretot el potencial d’aquest sector estratègic.

A l’acte de presentació hi van assistir: l’alcaldessa de l’ajuntament de Cardedeu, Sra. Calamanda Vila, el diputat delegat de turisme de la Diputació de Barcelona, Sr. Ramón Riera, el director de Delegacions de la Cambra de Comerç de Barcelona, Sr. Josep Francí i el conseller de turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Sr. Ignasi Martínez. L’estudi el van presentar el Sr. Àlvar Garola i la Sra. Àngels García del Gabinet d’Estudis Econòmics. Aquest estudi es pot consultar a la pàgina web del Vallès Oriental o bé fent clic aquí.


Informació relacionada


Data de modificació: 25/08/2014 18:30:06