Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:23  |  06/04/2020

Data i hora oficial

El temps

Nova web de l'Ajuntament de Montmeló

  • Web de l'Ajuntament de Montmeló

    Web de l'Ajuntament de Montmeló

24/7/2014

L'Ajuntament de Montmeló canvia el disseny de la seva web per oferir una imatge més funcional i moderna i sobretot, amb l'objectiu d'ampliar els serveis que una web municipal ha d'oferir. Aquest nou format de web substitueix al fins ara existent. El disseny és més àgil i els menús més intuïtius, per fer més fàcil la navegació als usuaris. A partir d'aquest nou aspecte gràfic i partint dels continguts de la web anterior, s'ha creat la nova web, distribuint de manera diferent alguns apartats i afegint noves seccions.
Dos aspectes que ressalten del nou menú és que ara es podrà navegar a partir de temes específics que coincideixen amb la divisió actual per regidories. L'altre aspecte destacable és l'existència d'altres webs municipals dins del web general que tindran el seu propi contingut de manera més detallada i particular. Aquest apartat es troba actualment en procés d'elaboració, igual que la resta de les seccions de la web. Durant els propers mesos, es treballarà per ajustar els continguts, documents i altres elements gràfics del nou web.
Un dels nous apartats que s'incorporarà pròximament serà un portal de transparència on es detallarà tota la informació necessària per a complir el decàleg de transparència informativa de les webs municipals. Un altre dels avantatges que oferirà el nou portal municipal serà l'existència de formularis per realitzar inscripcions en línia i d'aquesta manera facilitar els diferents processos administratius dels usuaris. El nou web proporcionarà un apartat de participació directa de la ciutadania.
El reajustament final de tots aquests nous serveis, apartats i possibilitats que ofereix la nova web per sortir de manera definitiva i en un format complet, s'aniran realitzant durant els propers mesos. Esperem que la nova web agradi a la ciutadania de Montmeló així com a la resta d'usuaris i usuàries.Data de modificació: 25/07/2014 12:19:26