Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:03  |  21/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Més formació per lluitar contra l'atur

  • Alumnes per especialitat formativa

    Alumnes per especialitat formativa

  • Import subvencionat

    Import subvencionat

23/7/2014

Un total de 256 alumnes han participat en el darrer curs , entre setembre de 2013 i juny de 2014, a les diferents accions formatives impulsades des del departament de Promoció Econòmica amb l'objectiu prioritari de dotar de més eines a totes aquelles persones que estan en situació d'atur, que porten a terme una recerca activa de feina i que veuen en la formació una de les claus per al seu èxit.

Dinou són les accions formatives portades a terme, en un total de set àmbits o especialitats,alguna d'elles en més d'una ocasió donada la gran demanda de la mateixa. Aquest és el cas dels cursos de conductor de toros, carretons i ponts grua; els cursos d'idiomes i els de manipulació d'aliments. Les edicions del programa Formació a Mida han estat les més reeixides pel que fa al percentatge d'inserció laboral, havent superat aquest percentatge el 75% de tots els alumnes participants a les mateixes. D'aquests set àmbits o especialitats, quatre compten amb una subvenció del 100% per als ciutadans montmelonins, una amb el 75% i dues amb el 50% de subvenció.

De cara al curs vinent la programació formativa recollirà noves propostes, d'acord amb les necessitats detectades tant en els usuaris com en les empreses que han de contractar els seus serveis. Així, la Formació a mida tindrà una més amplia oferta, fruit dels acords amb empreses que han manifestat el seu interès en aquesta fórmula. Cursos d'especialitats molt concretes, com el d'especialista en software de gestió SAP que s'impartirà el proper setembre, aniran guanyant protagonisme per tal d'adequar l'oferta a les necessitats d'alumnes i empreses.Data de modificació: 25/07/2014 12:19:53