Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:41  |  15/11/2019

Data i hora oficial

El temps

La Festa Major de Montmeló a Vallès Visió

2/7/2014

El pròxim 7 de juliol comença la programació d’estiu a Vallès Visió

 

Avui, dimecres 2 de juliol a les 21h, Vallès Visió emetrà l’Especial Festa Major de Montmeló. A partir del pròxim 7 de juliol comença la programació d’estiu a Vallès Visió amb un nou programa en directe de La Xarxa Audiovisual Local de Barcelona, anomenat KM 0.

 

KM 0 és un programa que s’emetrà, en directe, diàriament de 18h a 20h amb l’objectiu de conèixer les festivitats i esdeveniments més importants del territori català. En aquest cas, el 28 de juliol La Xarxa ha escollit Parets del Vallès com a municipi protagonista del programa per informar i donar a conèixer la Festa Major del municipi. A més, també s’entrevistaran diferents personalitats reconegudes del territori que forma Vallès Visió. A causa d’aquesta emissió, els informatius de la casa s’avancen 30 minuts, començant a les 20h. La franja escollida per a les remissions dels programes de la casa són les 21h, seguit de programes que La Xarxa Audiovisual Local posa al nostre abast de diferents temàtiques.

 

Com l’estiu va lligat a la celebració de la Festa Major, des de Vallès Visió també farem un especial, de cada un dels municipis, explicant els actes més representatius i importants de cada una d’elles. Aquests 30 minuts de programa, s’emetran la setmana següent de la celebració de la Festa Major del municipi. El primer d’aquests especials és Montmeló, que aquest passat cap de setmana ha estat de Festa, així que aquest dimecres dia 2 de juliol a les 21h, explicarem totes les curiositats i esdeveniments que s’han celebrat.

 

www.vallesvisio.cat