Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:24  |  02/07/2020

Data i hora oficial

El temps

Margarita Felipo, presidenta del Montmeló Club de Bàsquet, rep la distinció d'argent, a la Nit del Bàsquet Català

  • Margarita Felipo rebent el guardó

    Margarita Felipo rebent el guardó

  • Margarita Felipo amb el grup del MCB

    Margarita Felipo amb el grup del MCB

30/6/2014

El passat 28 de juny, es va celebrar La Nit del Bàsquet Català 2014, com a les darreres ocasions, a la Sala d'Actes de La Salle de Barcelona, presidida perJoan Fa, President de la Federació Catalana de Basquetbol.

 

Durant l'acte, que enguany ha arribat a la seva 33a edició (abans denominada Trobada del Bàsquet Català), es van lliurar diferents guardons a persones que han desenvolupat una dilatada tasca en pro del Bàsquet Català i a jugadors amb una destacada trajectòria esportiva.

 

Així mateix, també s'han atorgat ensenyes, medalles i reconeixements a d'altres personalitats, entitats, jugadors, entrenadors, àrbitres i auxiliars de taula per la seva dedicació al nostre esport, així com diplomes a les entitats que han assolit un ascens de categoria (en competició) i/o han assolit títols en la temporada 2013-14.

 

Margarita Felipo Suñé, presidenta del Montmeló Club de Bàsquet, va rere la medalla d'argent per a directius de clubs, juntament amb 6 directius més, que aquest any i en temporades anteriors, han portat a terme una tasca destacada dins del bàsques català. El guardó és un reconeixement a la trajecoria personal de Margarita Felipo al cap del Bàsquet Montmeló, i un reconeixement general al nivell assolit per aquest esport durant els darrers anys, a la nostra població. Durant l'acte, Margarida va estar acompanyada per un nombrós grup de companys del Club.