Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:55  |  27/10/2020

Data i hora oficial

El temps

Les 24 Hores de Catalunya de motociclisme celebren la 20ª edició al Circuit

  • Presentació de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

    Presentació de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

2/7/2014

La prova de resistència s’ha presentat aquest matí amb alguns dels protagonistes de la cursa així com també els guanyadors de la primera edició de les 24 Hores.

 

Aquest matí, el Museu de la Moto de Barcelona ha estat escenari de la presentació de la 20ª edició de les 24 Hores de Catalunya de motociclisme, cursa que se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya els dies 4, 5 i 6 de juliol.

 

Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya, ha exposat tots els detalls de la prova que aplegarà a 46 participants: “La cursa és un referent nacional en termes de resistència, i a més tenim passió i tradició pel motociclisme. Hi ha una bona inscripció i segur que la cursa serà dura. És una bona oportunitat per venir en família, amb amics, ja que la cursa aporta un gran espectacle i tothom que ve al Circuit a veure les 24 Hores marxa molt content”.

 

L’acte ha comptat amb la participació d’alguns dels equips que prendran part a les 24 Hores com Yamalube Folch Endurance, DR Racing Endurance Motorsport i Monlau Repsol Technical School.

 

Josep Maria Folch, cap d’equip del Yamalube Folch Endurance, vuit vegades guanyador de les 24 Hores del Circuit i que enguany no tindrà al seu principal rival a pista [l’equip Suzuki Català], ha afirmat que “l’objectiu com sempre serà guanyar. És una cursa molt llarga i no la tens guanyada fins que no creues la línia de meta el primer”.

 

El cap d’equip del DR Racing Endurance Motorsport, Marc Duran, ha explicat que “intentarem anar el màxim de preparats possible i lluitar tant com puguem. Fins l’any passat nosaltres érem els pilots, però aquest any hem apostat per pilots que fan el Mundial. Les 24 Hores són molt llargues i poden passar moltes coses”.

 

Víctor Casas, pilot del DR Racing Endurance Motorsport, amb un excel·lent palmarès a la prova que inclou dues victòries i diversos podis, s’ha mostrat entusiasmat amb la cursa del proper cap de setmana: “Les 24 Hores seran apassionants com sempre, és la cursa de casa i sempre fa il·lusió. Portem un bon equip, una bona moto i en principi sortim a guanyar la cursa”.

 

El Monlau Repsol Technical School tindrà dos equips a la pista, i a diferència de la resta de formacions, tal i com ha explicat Jaume Serrano, managing director de Monlau, “en el nostre cas, no tenim un objectiu esportiu, sinó escolar per tal que els alumnes puguin formar-se. Tindrem 50 alumnes en 2 boxs i l’objectiu és acabar les 24 Hores”.

 

També han estat presents Xavi Riba i Joaquim Escoda, components de l’equip “Team Drug Moto”, guanyadors de la primera edició de les 24 Hores de motociclisme, que han fet una mirada al passat rememorant l’experiència que van viure en aquella primera cursa disputada al Circuit de Barcelona-Catalunya l’any 1995.

 

Entrada gratuïta per gaudir de la resistència

L’entrada per assistir a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme és gratuïta per a tots els aficionats, Abonats Socis i Oficials del Circuit de Barcelona-Catalunya, amb accés al pàdoc inclòs. Els espectadors també podran realitzar una visita al pit-lane, dissabte de 12.00 a 12.45h.