Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:53  |  24/01/2020

Data i hora oficial

El temps

El groc solidari, serà el color de la Festa Major 2014

  • Els Gegants de Montmeló

    Els Gegants de Montmeló

  • Els Gegants de Montmeló

    Els Gegants de Montmeló

  • Els Gegants de Montmeló

    Els Gegants de Montmeló

26/6/2014

Aquest cap de setmana van començar les activitats prèvies de Festa Major. Després de la donació de sang i la gimcana del dissabte 21 de juny, la colla de Creuats lidera la competició de Festa Major per 2 punts a 1 de Melons. Les proves no han fet més que començar i durant aquests dies es realitzaran la resta de competicions entre la colla vermella de Creuats i la colla verda de Melons.

 

Però la novetat d'enguany és la venda del mocador solidari que per primera vegada es realitza a la nostra localitat. El mocador, que en aquesta ocasió és de color groc, llueix l'eslògan de les banderoles "Estem de Festa!". Amb la compra d'aquest mocador, a més de transmetre ganes de viure la festa de Montmeló, s'ajuda directament al col·lectiu infantil més necessitat, ja que l'euro del mocador es destinarà a beques i ajudes escolars. El mocador es pot adquirir en algunes botigues del centre de Montmeló, i també a les paradetes ambulants que el grup de joves dinamitzadors de la festa passejaran aquests dies pels diferents espais d'activitats. Ells també tindran samarretes de colles i altres objectes de marxandatge.

 

Ahir dimecres 25, la colla de Geganters de Montmeló, va vestir de gala amb robes noves a la Montse, el Malús i el Jordi. La pluja va fer que la sala de la Concòrdia servís de vestuari improvisat. Més tard, els Gegants, amb les seves millors gales van sortir a la plaça de la Vila. Aquest matí, han rebut la visita dels petits de l'escola bressol La Fireta.

 

I amb aquestes activitats prèvies al pregó, que aquest any realitzarà Sor Lucía Caram, es comença la Festa Major de Montmeló un any més. Entre el nombrós repertori d'activitats, cal destacar tots els concerts de l'espai jove dels jardins de la Torreta i la presentació el diumenge 29, a les 11 hores a la sala Polivalent, del documental "Carrers enfangats", un treball sobre la memòria històrica de Montmeló.