Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:06  |  19/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Nous horts municipals al polígon del Raiguer

  • Nous horts

    Nous horts

  • Zoma comú (carpa)

    Zoma comú (carpa)

20/6/2014

A principi de març es varen iniciar les obres de recuperació de la franja d'horts municipals del polígon industrial del Raiguer afectada pel pas del tren d'alta velocitat.

     

Seguint el model d'horts municipals implantat majoritàriament en els municipis, i amb l'objectiu de donar resposta a la creixent demanda de sol·licituds, l'ajuntament ha optat per un model d'horts de mida menor (uns 100 m2), així com la construcció de dues casetes comunitàries on cada hortolà disposarà d'una taquilla per guardar les seves eines i espai pel motocultor. Per tal de cobrir els mòduls de casetes comunitàries s'ha optat per una carpa que permet una molt bona integració a l'espai. El projecte també preveu la millora de la zona de lleure, amb taules i barbacoes, i dels lavabos.

    

El passat 4 de març es va convocar a tots els ciutadans inscrits a la llista d'espera dels horts municipals del Raiguer per tal d'informar-los de l'inici de les obres i les característiques dels nous horts. Respectant l'ordre d'inscripció a la llista d'espera per l'adjudicació, a mitjanabril s'ha entregat una trentena llarga dels nous horts, donant sortida a totes les sol·licituds presentades fins al febrer d'enguany. A la llista d'espera hi havia persones que portaven 11 anys esperant disposar d'un hort. Properament es revisaran les sol·licituds no ateses, de març i abril, per adjudicar els horts que encara queden disponibles.

       

Finalment, si hi ha qualsevol persona interessada en disposar d'un hort s'ha d'adreçar a l'OAC i omplir el full de sol·licitud d'inscripció a la llista d'espera per als horts El Raiguer.