Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:36  |  27/10/2020

Data i hora oficial

El temps

A Montmeló, estem de festa

  • Mocador solidari. 1 €

    Mocador solidari. 1 €

  • Codi QR

    Codi QR

  • Festa Major Montmeló 2014

    Festa Major Montmeló 2014

21/6/2014

ESTEM DE FESTA! Finals de juny, calor, terrasses, piscina, revetlles i la nostra Festa Major !

 

ESTEM DE FESTA! Omplim els carrers amb els colors de les colles, vermells i verds, però on també hi són benvinguts els taronges, els morats, els blaus, els grocs..., és i ha de ser la Festa de Tothom i per a Tothom.

 

ESTEM DE FESTA! I així ho diu el mocador solidari que podreu comprar aquesta Festa Major. Aquest any serà el primer del que s'espera que sigui una col·lecció de mocadors en cadascuna de les festes Majors futures. El preu del mocador serà d'1 euro i la recaptació de la venda anirà íntegrament destinada a col·laborar en els programes d’ajuda que des de Serveis Socials Municipals es presten a qui ho necessita. Cada any el mocador tindrà un color i un disseny diferent, però la finalitat solidària sempre prevaldrà.

 

ESTEM DE FESTA! Vine i comprova-ho. Passeja pels carrers de Montmeló, per la Quintana, pel recinte firal, pels jardins de La Torreta, per les pistes de petanca, pel camp de futbol, pel pavelló poliesportiu. Mira, participa, ..., forma part de la festa.

 

ESTEM DE FESTA! Aquest any la nostra Festa Major coincideix amb la Setmana de la Dignitat a Catalunya. Malgrat estar de festa no deixem de pensar en els que no ho passen bé, en tots aquells que pateixen. Aprofitem aquestes línies per fer-vos ressò dels lemes que l’acompanyen: "Per una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat", "Renda Garantida de Ciutadania JA" i "Rescatem les persones".

ESTEM DE FESTA! I volem que ho sàpiga tothom. Fem-la grossa, convidem als nostres amics, familiars que gaudeixin amb nosaltres de la Festa Major.

 

ESTEM DE FESTA! DE FESTA MAJOR!

 

Antoni Guil, Alcalde

Carme Palacios, Regidora de Cultura

__________

 

PROGRAMA DE FESTA MAJOR


Informació relacionada