Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:41  |  22/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Arrenca la campanya de TV del Gran Premi amb el nou tema de la cantant Romy Low

  • MotoGP 2014

    MotoGP 2014

  • MotoGP 2014

    MotoGP 2014

7/6/2014

El Circuit de Barcelona-Catalunya promociona el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP amb el lema “Mou el cul i vine”.    

    

 La campanya de TV del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ ha arrencat aquesta setmana amb el tema ‘Overload’ com a base musical, nou single de la cantant Romy Low. L’espot és un follow-up de la campanya de la passada temporada, que promou el Gran Premi amb el lema “Mou el cul i vine”, per tal de mobilitzar a tots els aficionats per a què vinguin al Circuit de Barcelona-Catalunya els dies 13, 14 i 15 de juny per viure la setena prova del Campionat del Món de MotoGP™.

 

La novetat d’enguany ha estat precisament la col·laboració amb Romy Low, amb la qual el Circuit de Barcelona-Catalunya ha creat sinèrgies coincidint amb el llançament del nou single de la cantant. L’energia i potència del tema dance ‘Overload’ ha estat clau a l’hora de triar-lo per acompanyar l’espot promocional del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, que mostra espectaculars imatges de les curses de MotoGP™. La campanya de televisió s’està emetent en les franges de màxima audiència i se suma també a la de ràdio, ja en marxa des de fa dues setmanes per les principals emissores del país.

 

Sobre Romy Low

La cantant i compositora catalana Romy Low es va donar a conèixer internacionalment l’any 2010 amb ‘Flapper Girl’. Amb el seu àlbum de debut, que va ser tot un èxit, Romy Low va demostrar tota la seva versatilitat combinant estils com el dance, pop, R’n’b o el funky-hip hop. Temes com ‘Just the way I want to be’ o ‘Break it!’ han consolidat el seu prestigi com a cantant i compositora, ocupant les primeres posicions de les llistes dance del país.

 

L’any 2014, Romy Low torna a la càrrega amb ‘Overload’, un potent material artístic de la mà del DJ-Productor Difive (remesclador oficial d’artistes de la talla de Florida o Coolio), amb la participació vocal de Lexter i els arranjaments del productor musical Xasqui Ten.