Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:49  |  22/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Aquest any, la Festa de les Motos comença el dijous 12 de juny

  • Maverik Viñales

    Maverik Viñales

  • Campionat d'Stunts

    Campionat d'Stunts

6/6/2014

Comença el compte enrere per Moto GP, amb la participació de tres pilots en una xerrada, el dijous 12 de juny a la Sala Polivalent

 

Un any més torna la festa de les motos al Circuit de Catalunya. Amb la voluntat que Montmeló sigui un referent i un punt de trobada per a la gent del món del motor, l'Ajuntament posarà en marxa una sèrie d'activitats de lleure per impulsar un ambient festiu i cívic.

 

PILOTS PER LA SEGURETAT VIÀRIA

La primera activitat serà una xerrada sobre la seguretat viària, a la Sala Polivalent. l'Associació Estatal de Víctimes d'Accidents DIA, Fundtrafic i Dorna organitzen una xerrada teoricopràctica sobre la seguretat i els comportaments de risc a la carretera. L'última part de la conferència comptarà amb la presència dels pilots Maverik Viñales, Axel Pons i Alex Marquez, que a més accediran a contestar preguntes del públic assistent.

 

SORTEIG D'ENTRADES I DE MATERIAL DE PILOTS

eL sorteig d'entrades per al Gran Premi, enguany es realitzarà el dijous 12, a les 19 hores, a la plaça de la Vila. Els tiquets per omplir i poder acdeder al sorteig, es podran recollir i omplir aquest dissabte a l'estand de l'Ajuntament, durant el transcurs de la Fira del Comerç.

 

III CAMPIONAT D'STUNTS

L'activitat més significativa i espectacular és la que se celebra a la Ronda del Pedregal. 150 metres de recta convertidA en un circuit de Stunts, on pilots de primera línia d'aquesta modalitat competiran eN diferents categories. Aquest terccer campionat Stunt se celebrarà durant la tarda nit del divendres 13 i del dissabte 14. Des de les 6 de la tarda, fins a les 2 de la matinada, els pilots d'stunt demostraran de què són capaços. En acabar les proves, hi haurà un escenari amb DJ, fins a les 4 de la matinada.

 

ZONA PEATONAL

Com cada any, s'habilitarà una zona de vianants, des de l'estació de Renfe, passant pel carrer Major, la Rambla del carrer Vic, fins arribar a la plaça Ernest Lluch. Al llarg d'aquest espai hi haurà tot tipus de serveis d'oci, com restaurants, bars, botigues de marxandatge i parades de begudes.

 

SERVEI D'INFORMACIÓ

Recordar també que, l'Ajuntament disposarà d'un servei d'informació continuada de cinc persones que durant tots els dies estaran instal·lades als punts de màxima afluència de gent: parada de bus, plaça de la Vila, estació de Renfe i zona Nord.