Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:23  |  16/07/2019

Data i hora oficial

El temps

La Junta de Local de Seguretat és reuneix amb el conseller d'Interior, senyor Ramon Espadaler

  • El conseller i l'alcalde, entrant a l'ajuntament

    El conseller i l'alcalde, entrant a l'ajuntament

  • El senyor Espadaler signant el llibre d'Honor del Coonsistori

    El senyor Espadaler signant el llibre d'Honor del Coonsistori

  • Junta Local de Seguretat

    Junta Local de Seguretat

29/5/2014

Dimarts 27 de maig de 2014, va tenir lloc a l'Ajuntament de Montmeló, la reunió de la Junta Local de Seguretat per exposar el dispositiu de seguretat que s'aplicarà durant els dies del Gran Premi de Motociclisme, que es realitzaran properament al Circuit.

 

La reunió va estar presidida pel conseller d'Interior de la Generaltat, el señor Ramon Espadaler, i per l'alcalde de Montmeló, el senyor Antoni Guil. Tots dos van mostrar gran interès per les mesures de seguretat i les actuacions que s'han de coordinar durant el transcurs de l'esdeveniment multitudinari que es realitzarà a la localitat properament.

 

A la reunió van participar els agents de seguretat del cos de Policia Local i dels Mossos d'Esquadra que duran a terme les tasques de coordinació del Gran Premi. La reunió va comptar amb els màxims responsables dels cossos de Policia Local de la comarca i, com representants locals, van assistir el cap de la Policia Local, Jose Antonio García i el sotcap Juan Antonio Capel. També van estar presents un grup de quatre representants de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló per conéixer de primera mà les mides i estratègies que s'han de prendre dins del municipi, en el cas d'un esdeveniment multitudinari com serà el Gran Premi de Motociclisme.