Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:38  |  22/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Càmping Montmeló, una opció còmoda i econòmica per allotjar-se al costat del Circuit

  • Gran Premi de Motos

    Gran Premi de Motos

6/6/2014

La zona d’acampada està situada a “Can Guitet”, a les immediacions de la Porta 6 del Circuit de Barcelona-Catalunya.

    

Una de les opcions més còmodes i econòmiques d’allotjament durant el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, del 13 al 15 de juny al Circuit de Barcelona-Catalunya, és el Càmping Montmeló, una zona d’acampada gestionada per l’Ajuntament de Montmeló. Està situat a “Can Guitet”, a les immediacions de la Porta 6 del Circuit, pel què la proximitat a les instal·lacions que acolliran la setena prova del Campionat del Món de MotoGP™ asseguren un fàcil accés al Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

El càmping obrirà el dijous 12 de juny a les 18h i restarà obert fins diumenge a les 18h, en un recinte tancat exclusiu que compta amb un aforament limitat a 1.000 persones. Hi ha dues possibilitats d’allotjament: en tenda de campanya o en caravana. El recinte disposa de serveis que comprenen dutxes amb aigua calenta, vigilància i seguretat les 24 hores del dia, personal de neteja, presa d’electricitat a les parcel·les de caravanes i abundants zones verdes.

 

Per poder acampar, és imprescindible comprar una entrada per persona, l’entrada de tenda o caravana i el pàrquing del vehicle. Els tiquets es poden adquirir anticipadament al web del Circuit (www.circuitcat.com), una opció molt recomanable degut a l’aforament limitat i a l’alta demanda que acostuma a tenir la zona d’acampada. Les tarifes són les següents:  

  • Venda anticipada      / Venda al càmping
  • Persona: 25 €            / 30 €
  • Tenda: 20 €               / 25 €
  • Caravana: 60 €          / 65 €
  • Pàrquing moto: 20 € / 25 €
  • Pàrquing cotxe: 30 € / 35 €

Per a més informació, es pot trucar a l’Ajuntament de Montmeló (Tel. 93 572 00 00), escriure un e-mail (oac@montmelo.cat) o anar personalment al propi Consistori (Plaça de la Vila, 1, de Montmeló) de dilluns a divendres de 8:30 a 14:30h, i dimarts i dijous de 16:00 a 18:30h.

 

Múltiples opcions d’allotjament durant el Gran Premi

A més del Càmping Montmeló, existeixen múltiples opcions d’allotjament durant el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ gràcies a la gran capacitat hotelera de la regió del Circuit de Barcelona-Catalunya –el Vallès Oriental, Barcelona i la seva àrea metropolitana–, que ofereix una variada oferta d’allotjament que va des dels establiments més senzills fins els més luxosos.