Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:41  |  07/12/2019

Data i hora oficial

El temps

Descobreix el jaciment de Mons Observans cap al tard

  • Mons Observan cap al tard

    Mons Observan cap al tard

28/5/2014

A partir d'aquest proper dissabte, 31 de maig i fins al 28 de juny, l'assentament romà de Mons Observans canvia l'horari de visites, que passaran a fer-se cada dissabte de 18 a 21 h. La finalitat d'aquest canvi d'horari és pal·liar les hores de màxima calor i també que els visitants puguin descobrir el jaciment i els seus voltants d'una manera diferent i més plàcida.

 

L'oferta d'activitats continua sent tan interessant i diversa com l'actual. Hi haurà visites guiades i teatralitzades a càrrec del ja conegut personatge Caius Maximus Minimus, i el primer dissabte de mes (7 de juny) els més petits podran gaudir i viure de primera mà l'ofici d'arqueòleg. Tot això complementat amb l'exposició "Un Jaciment per descobrir" al Punt d'informació de Mons Observans.

 

El dissabte 21 de juny, en col·laboració de l'Associació Fotogràfica de Montmeló, s'ha organitzat una acció fotogràfica col·lectiva (Mons Observans a cop de flash) per aconseguir una imatge única i irrepetible del jaciment i de la muntanya de les Tres Creus il·luminats només amb els flashos dels participants. Si us animeu a participar-hi podeu enviar-nos un correu a info@monsobservans.cat