Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:07  |  21/10/2020

Data i hora oficial

El temps

"Fem Besòs": segona publicació del butlletí del Consorci per a la defensa de la conca del riu Besòs

  • Fem Besòs n.2

    Fem Besòs n.2

  • Presentació de l'alcalde de Montmeló a l'acte multitudinari per celebrar el 25è aniversari del Consorci

    Presentació de l'alcalde de Montmeló a l'acte multitudinari per celebrar el 25è aniversari del Consorci

24/5/2014

El Consorci per a la defensa de la conca del riu Besòs ha tret al carrer el seu segon butlletí "Fem Besòs". La publicació aborda diversos temes mediambientals i socials a l'entorn del riu Besòs i, com a notícia central, hi ha un ampli reportatge sobre la celebració del 25 aniversari de l'entitat que es va celebrar a la Sala Polivalent de Montmeló.

 

Podeu descarregar-vos el butlletí, fent clic aquí.

__________

 

EDITORIAL

La bona feina no té fronteres

 

Hem iniciat l’any 2014 amb el bon regust que ens va deixar el Premi a l’Excel·lència Energètica, atorgat per l’Institut Català d’Energia (ICAEN) a l’empresa SISLtech. El jurat ha valorat el desenvolupament d’un procediment innovador i d’alt valor afegit per als processos de tractament de les aigües residuals, així com el fet d’haver traspassat fronteres amb aquesta tecnologia i realitzar projectes a diferents països d’Europa i Sud-Amèrica, com Polònia, Xile i Eslovènia, entre d’altres. Un fet que demostra que la feina ben feta no té fronteres.

 

A més, es tracta d’un reconeixement que ha conclòs un any que ha estat molt especial per al nostre Consorci, degut a la celebració del 25è aniversari de la seva fundació. Durant tot el 2013, hem tingut ocasió de celebrar, parlar i debatre la tasca que hem dut a terme en aquest quart de segle. I no puc més que sentir-me orgullós i satisfet perquè hem rebut moltes felicitacions per la gran transformació que ha sofert la nostra Conca i per la nova percepció que ja té la ciutadania dels seus entorns fluvials. Per aquest motiu, hem rebut un reconeixement molt especial: el Premi de l’Aigua 2013 de part de l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua (ACAA).

 

Analitzant tot plegat, puc afirmar sense cap mena de dubte que el model del Consorci és un model d’èxit. A més de fer realitat la recuperació de la Conca del Besòs -lluita que va portar tants i tants ajuntaments a rubricar la seva fundació el 29 de febrer de 1988-hem crescut, ens hem diversificat i hem dotat de valor afegit la nostra feina. És per això que, 25 anys després, el Consorci continua sent tan necessari com ho era aquell dia. Aquest segon número del FEM Besòs recull, entre d’altres, gran part d’aquests moments viscuts, que quedaran per sempre en l’imaginari col·lectiu d’aquells que estimem el nostre entorn fluvial.

 

SERGI MINGOTE. President del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs


Informació relacionada