Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:15  |  16/02/2020

Data i hora oficial

El temps

Inspecció d'establiments alimentaris

  • Manipulació d'aliments

    Manipulació d'aliments

26/5/2014

L'Àrea de Salut Pública, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha realitzat durant el mes de febrer d'enguany un total de 16 visites a establiments alimentaris del nostre municipi per tal d'avaluar la seva situació amb l'objectiu de millorar les condicions de seguretat alimentària. D'aquesta forma es dóna continuïtat a la revisió de la totalitat d'establiments alimentaris de Montmeló (cafeteries, bars, restaurants, establiments de venda d'aliments, parades mercat setmanal, etc), iniciada anys enrere.

 

Els establiments visitats són els de nova obertura i els que per la seva tipologia d'activitat i volum de producció representen un risc sanitari aparentment superior i que per llei correspon unes inspeccions periòdiques amb un termini més curt que d'altres.

 

Fruit d'aquest treball s'han constatat millores importants en determinats establiments respecte de visites anteriors i s’han corregit els dèficits detectats, mitjançant l’organització de cursos gratuïts, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. En el mateix sentit, s’ha format al personal voluntari de Càritas Parroquial, en la manipulació d’aliments.