Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:20  |  22/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Applus+ Iteuve i el Circuit de Barcelona-Catalunya regalen 150 revisions ITV

  • Recollida d'aliments al Circuit Barcelona-Catalunya

    Recollida d'aliments al Circuit Barcelona-Catalunya

  • Applus+Circuit

    Applus+Circuit

23/5/2014

El sorteig es realitzarà fins el 6 de juny, en el marc del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP (13-15 juny).

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló). Applus+ Iteuve i el Circuit de Barcelona-Catalunya regalaran 150 revisions ITV per a motocicletes, gràcies a un acord de col·laboració entre ambdues empreses en el marc del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, setena prova del Campionat del Món de MotoGP™.

 

Fruit d’aquest acord, se sortejaran 150 revisions ITV gratis entre tots els seguidors del perfil de Facebook del Circuit de Barcelona-Catalunya (www.facebook.com/circuitcat) que ja disposin d’una entrada del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, del 13 al 15 de juny al traçat català.

 

La promoció comença el dia 19 de maig i finalitza el 6 de juny, i se sortejaran 50 ITV gratuïtes cada setmana entre tots els participants. Les revisions totalment gratuïtes de les motocicletes es duran a terme durant el Gran Premi, al pàrquing A1 del Circuit, davant de la porta 7, en una ITV mòbil. Els guanyadors, que es donaran a conèixer el 10 de juny, rebran una trucada des d’Applus+ Iteuve on els indicaran el dia i l’hora per passar la revisió.

 

Applus+ Iteuve i el Circuit de Barcelona-Catalunya han sumat esforços per estar al costat dels conductors, en aquest cas els motoristes, amb motiu del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, on cada any assisteixen més de 20.000 motocicletes.

 

Compra d’entrades del Gran Premi al web del Circuit

Les entrades del Gran Premi es poden comprar de la forma més fàcil i còmoda al web del Circuit de Barcelona-Catalunya www.circuitcat.com, disponible en nou idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, holandès i rus.