Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:02  |  18/06/2019

Data i hora oficial

El temps

Bultaco fabricarà motos elèctriques al polígon El Pedregar de Montmeló

  • Model de la nova moto elèctrica de Bultaco: Rapitan

    Model de la nova moto elèctrica de Bultaco: Rapitan

  • Bultaco va ser la primera marca espanyola en guanyar una prova del Campionat del Món de velocitat. Salvador Cañellas, Montjuïc (Barcelona), 1968

    Bultaco va ser la primera marca espanyola en guanyar una prova del Campionat del Món de velocitat. Salvador Cañellas, Montjuïc (Barcelona), 1968

20/5/2014

Tornen les motos Bultaco, 31 any després.

 

El passat dissabte, coincidint amb el 56è aniversari de la fundació de la marca, Bultaco va anunciar el retorn al mercat de les motos. Un nou projecte que es sustenta en una tecnologia avançada de desenvolupament propi, un sòlid projecte industrial, una marca de prestigi i un equip altament professional. Els primers models tindran un avançat sistema de propulsió elèctrica.

 

Montmeló acollirà el centre de producció, mentre que el centre d'inno-vació es situarà a Madrid. La proximitat a un parc de proveïdors especialitzats, a una mà d'obra amb coneixements i a la logística de la zona, han determinat la ubicació de la fàbrica al polígon El Pedregar del nostre poble.

 

La plantilla prevista cap a final de 2015 és de 150 treballadors, per a una cadena de producció inicial de 2.000 unitats. Amb aquesta cadència de producció, i donat que la majoria dels proveïdors són espanyols, es crearan o mantindran 500 llocs de treball entre directes i indirectes.