Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:20  |  19/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Comença el compte enrere pel FITKAM

  • FITKAM 2014

    FITKAM 2014

21/5/2014

Queden només dos dies per donar el tret de sortida al Festival FITKAM de Teatre Infantil i Familiar a Montmeló. Aquest divendres ja començaran les activitats amb una Xerrada sobre Teatre i Educació a càrrec de Tomás Motos, pedagog de la Universitat de València especialitzat en teatre i expressió corporal.

 

La gran festa comença dissabte, amb cercavila inaugural (11.30 h) amb l’espectacle “Óssos del Pirineu, que sortirà des de la Plaça de la Vila fins arribar als Jardins de la Torreta, i un altre amb l’espectacle “Percussión tuning” que sortirà a les 13.30 hores de La Torreta.

 

Els espais escènics de la ciutat com La Torreta, la Sala Polivalent, el Teatre l’Agrupa i la Sala La Concòrdia, a més del Casal de la Gent Gran on s’hi exhibiran espectacles per nadons, s’ompliran de teatre tot dissabte i tot diumenge. I diumenge 25 el festival organitza un dinar popular per 2 euros per tothom que vulgui compartir aquesta festa del teatre.

 

Per veure els espectacles del FITKAM caldrà d’adquirir prèviament les entrades a través de la web de Kacu Mensi. L’entrada segueix sent gratuïta amb l’aportació de 1€ per entrada a favor de la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona). Durant els dies del festival també es podran comprar al Punt d’Informació del FITKAM i a l’Ajuntament de Montmeló.

 

+ INFO:

Consulta del programa i horaris: http://kacumensi.cat/fitkam/programa/

Compra d’entrades: http://kacumensi.cat/fitkam/entrades/

Professionals, programadors i premsa: http://kacumensi.cat/fitkam/professionals


Informació relacionada