Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:17  |  25/02/2020

Data i hora oficial

El temps

L’activitat al Circuit continua amb els Campionats de Catalunya d’Automobilisme i el CER

  • Campionats de Catalunya d’Automobilisme i el CER

    Campionats de Catalunya d’Automobilisme i el CER

16/5/2014

L’entrada per a gaudir d’aquests certàmens és gratuïta el diumenge 18 de maig, amb accés a pàdoc inclòs.

               

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Després del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2014 i els Formula One Test Days, l’activitat a la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya no s’atura. El proper diumenge 18 de maig se celebraran els Campionats de Catalunya d’Automobilisme i el CER (Campionat d’Espanya de Resistència), precedits per una jornada d’entrenaments privats dissabte.

 

El Circuit viurà una intensa jornada de curses el diumenge, d’on destaca tant la varietat com la qualitat dels participants, que superaran els 150 inscrits. El CER, organitzat per V-Line Org. i que enguany completarà la seva vuitena edició, celebrarà la prova inaugural de la temporada 2014 al Circuit de Barcelona-Catalunya, aplegant als competidors de l’especialitat, així com també als inscrits de les Michelin Endurance Series i del Campionat d’Espanya de GT –en la segona prova de l’any– ; i els dels Campionats de Catalunya de Velocitat d’Automobilisme, en l’especialitat de turismes. Els entrenaments qualificatius d’aquesta nombrosa categoria tindran lloc a les 10.25h, i la cursa de dues hores de resistència arrencarà a les 13.00h sobre el traçat Gran Premi FIA de 4,655 km.

 

En el marc dels Campionats de Catalunya d’Automobilisme, organitzats per la Federació Catalana d’Automobilisme, a més de l’especialitat de turismes també es disputarà la tercera cursa de la temporada de les ECOseries (15.15h), la segona que se celebra enguany al Circuit de Barcelona-Catalunya. Les ECOseries és un campionat de vehicles de sèrie que inclou una categoria de vehicles elèctrics, basat en la conducció eficient, l’estalvi energètic i les energies alternatives.

 

El programa del cap de setmana també inclou dues mànigues de la Clio Cup, segona prova de la temporada. La primera de les curses se celebrarà a 10 voltes (11.30h), mentre que la segona posarà punt i final a l’activitat al Circuit de Barcelona-Catalunya, a 19 voltes (16.40h).

 

Entrada gratuïta el diumenge 18

L’entrada per assistir als Campionats de Catalunya d’Automobilisme i al CER, el diumenge 18 de maig al Circuit de Barcelona-Catalunya, és gratuïta per a tots els aficionats, Abonats Socis i Oficials del Circuit. Els espectadors podran accedir a les instal·lacions del Circuit per l’Accés Principal (Àrea Oest) i estacionar els seus vehicles als pàrquings In3 i In4, a l’interior del recinte. L’activitat de pista es podrà seguir des de les Tribunes Principal (coberta), I (coberta), H i G, així com també tots els espectadors podran accedir lliurement al pàdoc del Circuit de Barcelona-Catalunya.