Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:26  |  25/05/2020

Data i hora oficial

El temps

Les activitats del cap de setmana comencen el divendres 16

  • Jordi Borràs a l'exposició Warcelona

    Jordi Borràs a l'exposició Warcelona

  • Competició de rítmica

    Competició de rítmica

  • Sardanes i vermut

    Sardanes i vermut

16/5/2014

A més de les activitats pròpies organitzes pel Museu Municipal de Montmeló, al voltant del Dia Inrernacional dels Museus, diferents entitats socioculturals i esportives, proposen altres activitats per aquest cap de setmana.

 

Divendres 16 de maig, l'Associació MovieMent, repartirà el diari alternatiu "cafèambllet" i a la tarda, a partir de les 20 hores, a la sala de la Concòrdia, presentarà l'exposició fotogràfica Warcelona i seguidament, David Fernández i Jaume Asens, pronunciaran una xerrada -debat sota el títol: "Repressió i impunitat de l'Estat Espanyol".

 

D'altra banda, el Montmeló Associació de Rítmica, torna a realitzar una jornada sencera de rítmica al pavelló. En aquesta ocasió serà el diumenge 18, amb el XX Trofeu Barcelona-Comarques per conjunts.

 

Finalment, l'Agrupa, proposa una matinal de diumenge entre sardanes i vermut. És una proposta nova per a totes les persones que vulguin ballar sardanes, sàpiguen o no, d'una manera distesa i informal.

 

A tota aquesta variada oferta s'ha de sumar els partits de futbol i les activitats esportives pròpies del pavelló. Una nodrida oferta d'activitats, que comença divendres i acaba el diumenge.