Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:29  |  19/09/2020

Data i hora oficial

El temps

La cursa 'Mulla't i corre per l'esclerosi múltiple' arriba als 1.700 participants

  • Autoritats i organitzadors a la sortida de la primera prova

    Autoritats i organitzadors a la sortida de la primera prova

  • Pas per la tribuna del circuit del corredors

    Pas per la tribuna del circuit del corredors

  • Pòdio del guanyadors i guanyadores de la cursa de 10 km

    Pòdio del guanyadors i guanyadores de la cursa de 10 km

28/4/2014

La carrera pretén recaptar fons per a les 7.000 persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya.


La XIV cursa solidària Mulla't i corre per l'esclerosi múltiple, celebrada aquest passat diumenge 27 d'abril de 2014, ha arribat als 1.700 participants i ha aplegat més de 8.000 persones al Circuit Barcelona -Catalunya per contribuir a la lluita contra aquesta malaltia.


La carrera està impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple - que compleix 25 anys -, l'Ajuntament de Montmeló i la Mitja Marató de Terrassa, i pretén recaptar fons per a les 7.000 persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya.


Els guanyadors d'aquest any a la cursa de deu quilòmetres han estat Enrique Luque i Txell Calduch , i en la de cinc quilòmetres s'han alçat amb la victòria Janne Pietilainen i Encarna García. També s'han realitzat proves de 1,6 quilòmetres, una cursa infantil i tres en patins.


L'alcalde de Montmeló, Antoni Guil, ha estat present durant tota la jornada solidària, i ha participat, conjuntament amb la resta d'autoritats, representants públics i organitzadors, en les diferents entregues de premis. Un any més, la cursa Mulla't i corre, s'ha convertit en una prova solidària i a la vegada una prova atlètica d'interés esportiu i de gran nivell.