Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:04  |  20/07/2019

Data i hora oficial

El temps

El "Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple" torna al Circuit el 27 d'abril

  • Mulla't i Corre

    Mulla't i Corre

23/4/2014

La cursa d'atletisme solidària celebrarà la 14a edició al traçat català i ja compta amb més de 600 corredors inscrits.

        

El “Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple” torna al Circuit de Barcelona-Catalunya el proper diumenge 27 d’abril. Aquesta serà la 14a edició de la tradicional cursa d’atletisme solidària que té com a objectiu recaptar fons per a les persones que pateixen aquesta malaltia. La cursa està organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, l’Ajuntament de Montmeló i la Mitja Marató de Terrassa, amb el suport del Circuit de Barcelona-Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i el Diari Sport.

 

El “Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple” és una cursa apta per a tots els públics perquè hi corren des dels que s’inicien en el món del running fins a atletes consolidats; és una cursa solidària perquè l’import de les inscripcions es destina a la Fundació Esclerosi Múltiple; és familiar perquè permet participar-hi a petits i grans amb distàncies diferents o tots junts; i és lúdica perquè compta amb activitats pels més petits durant tot el matí.

 

A més a més, el “Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple” és una cursa amable, no massificada i compta amb distàncies per a tots els nivells. Així, hi ha diferents opcions: cursa de 10.000 metres, 5.000 metres, una milla d’adults i una milla infantil. També es faran curses de patins: una volta al Circuit, milla infantil i milla adults.

 

Les inscripcions es poden dur a terme a través del web www.mitjaterrassa.org

Al preu-donatiu de 12 euros per adults i 6 euros per a les categories infantils.