Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:47  |  05/04/2020

Data i hora oficial

El temps

Viure una experiència privilegiada al Circuit de Barcelona-Catalunya

  • Exposició fotogràfica “A dues veus. Retrats de converses en català” a la Biblioteca La Grua de Montmeló

    Exposició fotogràfica “A dues veus. Retrats de converses en català” a la Biblioteca La Grua de Montmeló

  • 21 de març: Dia Mundial de la Poesia- 27a edició del Voluntariat per la llengua

    21 de març: Dia Mundial de la Poesia- 27a edició del Voluntariat per la llengua

10/4/2014

L'oferta de productes per gaudir dels Grans Premis amb un servei més exclusiu comprèn el Silver Member, Gold Member i les Suites.

 

Viure una experiència privilegiada al Circuit de Barcelona-Catalunya és tota una realitat gràcies a una atractiva oferta de productes dirigida tant a empreses com a particulars. Amb el Silver Member, Gold Member i les Suites es pot gaudir del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2014 (9-11 de maig) i del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ (13-15 de juny) amb un servei més exclusiu.

 

Aquests productes ofereixen l’oportunitat de viure en un entorn únic tota l’espectacularitat d’un Gran Premi al Circuit de Barcelona-Catalunya. El Silver Member i el Gold Member són dues modalitats adreçades tant a empreses que puntualment volen convidar a un grup reduït de clients com a particulars que volen viure els Grans Premis amb una atenció personalitzada i un servei més exclusiu. Les Suites són espais d’hospitalitat per a empreses que volen brindar una experiència privilegiada als seus convidats: com a incentiu pels propis empleats, com a regal pels seus clients o un escenari on fer contactes i negocis en un ambient distès i diferent.

 

Les opcions són variades, pel què qualsevol tipus d’empresa o espectador pot trobar el producte que més s’adapti a les seves necessitats:

 

> Silver Member: entrada numerada a la Tribuna I (coberta), situada davant de l’entrada de pit-lane, amb una visió immillorable d’entrada a la recta principal. Aquesta modalitat dóna accés al Silver Member Village, amb càtering i lounge, i a una plaça al pàrquing In6.

 

> Gold Member: entrada numerada a la Tribuna Principal (coberta), des d’on veure la graella de sortida, el pas dels vehicles per la recta del Circuit, els pit-stop i la cerimònia de podi. Accés a Suite Gold amb càtering i Open Bar i plaça de pàrquing a l’In6.

 

> Suites: espais per a 25-30 convidats amb una ubicació privilegiada al primer i al tercer pis de la Tribuna Principal, des d’on s’obté una visió panoràmica única i privilegiada de tot el Circuit. D’una banda, les Suites Gold inclouen servei de càtering i mobiliari, 30 passis per dia amb accés a seient numerat a la Tribuna Principal (coberta) i 10 places de pàrquing diàries. D’altra banda, les Suites Platinum comparteixen un lobby que és utilitzat com a àrea de recepció de convidats, zona de buffet i Open Bar, i inclouen 25 passis per dia amb seient numerat a la Tribuna Principal (coberta) i 7 places de pàrquing diàries. Les Suites tenen un 10% de descompte addicional sobre el preu oficial.

 

Per a més informació i tarifes, es pot consultar el web del Circuit (www.circuitcat.com) o contactar el departament Comercial (Tel. 93 571 97 06 – comercial@circuitcat.com).