Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:12  |  09/12/2019

Data i hora oficial

El temps

La Guia 2014 d'empreses i Serveis de Montmeló, una eina bàsica per a potenciar el comerç local

  • Guia 2014

    Guia 2014

5/4/2014

Aquest any 2014 sembla que comença amb notícies de millora de la situació econòmica. Si més no, els experts opinen que els principals indicadors econòmics registren un canvi de tendència.


Montmeló és un poble obert i de servei que procura mantenir a través d'empreses i comerços una oferta plural i de qualitat tant per a la nostra ciutadania com per als que ens visiten. Feu confiança en les nostres empreses i comerços. Aquesta és sens dubte la base per garantir l'ocupació de la nostra gent, la que coneixeu bé i la que també us coneix i us pot assessorar i atendre millor.


La guia ofereix un complet llistat, totalment actualitzat, del teixit comercial i industrial del nostre municipi. És una eina molt útil per tenir a mà l'oferta dels comerços de Montmeló, estructurada per tipus d'activitat i per situació geogràfica en el cas de les empreses ubicades en els diferents polígons.


La guia també compta amb l'oferta que els consumidors poden trobar al mercat setmanal dels divendres. Per últim, es complementa amb els telèfons d'interès i amb el calendari de festes. Aquesta guia, elaborada amb el suport de la Diputació de Barcelona, és de caràcter anual.


Informació relacionada