Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:43  |  24/01/2020

Data i hora oficial

El temps

Nou èxit del programa “Formació a Mida”

  • Planta de Cobega (Coca-cola) al Vallès

    Planta de Cobega (Coca-cola) al Vallès

5/4/2014

12 persones de Montmeló comencen a treballar a Cobega

 

Els dotze ciutadans de Montmeló que han rebut la formació específica que Cobega (Coca-Cola) i el Departament de Promoció Econòmica van planificar, d'acord amb el programa Formació a Mida, que compte amb el suport de la Diputació de Barcelona, han superat les proves finals i s'incorporaran a la plantilla de l'empresa el proper dilluns, 7 d'abril.

 

Els alumnes han rebut classes específiques de química, elaboració de xarops,, prevenció de riscos laborals i manipulació d'aliments. També s'ha facilitat formació subvencionada per l'Ajuntament en conducció de carretons a tots els alumnes que ho han demanat.

 

En total han estat 112 hores lectives, de les quals 40 hores han estat de pràctiques impartides entre el 17 de març i el 4 d'abril. Les classes teòriques d'aquest programa s'han dut a terme a les aules del centre G2M, mentre que la part pràctica ha estat impartida a la mateixa planta de Cobega.

 

L'empresa ha manifestat la seva satisfacció tant per la planificació i desenvolupament del curs com per l'alt nivell dels alumnes participants i que ha fet possible la incorporació de tots ells.