Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:01  |  08/07/2020

Data i hora oficial

El temps

Del 4 al 6 d’abril, espectacular festa de clàssics a l’Esperit de Montjuïc

  • Del 4 al 6 d’abril, espectacular festa de clàssics a l’Esperit de Montjuïc

    Del 4 al 6 d’abril, espectacular festa de clàssics a l’Esperit de Montjuïc

  • Del 4 al 6 d’abril, espectacular festa de clàssics a l’Esperit de Montjuïc

    Del 4 al 6 d’abril, espectacular festa de clàssics a l’Esperit de Montjuïc

4/4/2014

Les entrades per l’Esperit de Montjuïc tenen importants descomptes de prevenda si es compren abans del 3 d’abril.

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà el proper cap de setmana, del 4 al 6 d’abril, una espectacular festa de clàssics de la mà de l’Esperit de Montjuïc-Catalunya Classic Revival. Per quart any consecutiu, el traçat català es transformarà per reviure l’ambient de l’època daurada de l’esport del motor, tant amb les curses que es disputaran com amb les activitats que es duran a terme al pàdoc del Circuit.

 

El programa de pista albergarà les primeres competicions de l’any a Europa del FIA Masters Historic Racing, encapçalades per la FIA Fórmula 1 Històrica, una categoria que concentrarà al traçat del Circuit monoplaces que van competir entre 1966 i 1985, amb valuoses unitats com el Lotus 76 i 92, Brabham BT49, Ferrari 312, McLaren MP4, Ligier JS11, Hesketh 308, Tyrrell 006 i Surtees TS9. Jackie Stewart, Emerson Fittipaldi, Nicky Lauda, James Hunt i Mario Andretti són alguns dels cèlebres pilots que en el seu dia es van posar al volant d’aquests històrics monoplaces. Durant el cap de setmana, també se celebraran les curses d’altres categories com Grup C, Sports Car, Gran Turisme, Turismes i el Trofeu Javier del Arco, així com també la segona cita puntuable de les ECOseries.

 

Al pàdoc s’hi concentrarà tota l’activitat paral·lela, amb propostes tant pels amants del món del motor i dels clàssics, com per a tota la família. Es podrà veure la sortida, arribada, exhibició i parc obert de la Targa Catalunya per a clàssics; exposicions de vehicles de totes les èpoques i un avió clàssic; exposició de monoplaces històrics; música en directe amb exhibició de balls de saló dels 60, disfresses i concursos; exposició de cotxes de Tintín; carpa de circ amb pallassos i jocs gegants; i un village amb parades, mercat ambulant, atraccions, tren de vapor, karts elèctrics i pista d’Scalextric, entre moltes altres propostes. L’Esperit de Montjuïc també portarà una exhibició aèria d’avions clàssics.

 

Entrades amb importants descomptes de prevenda fins el 3 d’abril

Les entrades per a l’Esperit de Montjuïc es poden comprar anticipadament al web del Circuit (www.circuitcat.com), amb descompte de prevenda fins el dia 3 d’abril. Els preus són de 15€ divendres, 20€ dissabte i 20€ diumenge, amb la possibilitat d'un abonament pels 3 dies de 50€. Aquells que desitgin venir en família, poden comprar el pack familiar (per 2 adults i 2 nens fins a 16 anys), que té un preu de 45€. Durant el mateix cap de setmana de l’Esperit de Montjuïc, amb les entrades ja sense descompte de prevenda, també es podran adquirir els tiquets a la Taquilla 3 a partir de les 9.00h.

 

Els aficionats podran estacionar els seus vehicles als pàrquings A1 i In6 i accedir al Circuit de Barcelona-Catalunya per la Porta 3 i l’Accés Oest. Podran seguir l’activitat de pista des de les Tribunes I, F, H, G i Principal.