Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:42  |  18/10/2019

Data i hora oficial

El temps

S'obre el període de consulta del Cens Electoral per a les Eleccions Europees

  • OAC. Ajuntament de Montmeló

    OAC. Ajuntament de Montmeló

3/4/2014

Del 7 al 14 d'abril es podrà consultar el Cens Electoral a les oficines de l'OAC de l'Ajuntament per poder fer les reclamacions per a les Eleccions Europees que es realitzaran, diumenge 25 de maig de 2014.

 

Les llistes electorals provisionals per a aquestes eleccions, contenen el Cens Electoral tancat a 1 de febrer de 2014. Per tant, inclouen les variacions al Cens Electoral conseqüència de les variacions padronals comunicades a l'Ajuntament fins el 30 de gener.

 

Qualsevol persona pot formular reclamació sobre les seves dades censals referides a la rectificació d'errades en les dades personals, canvis de domicili dins d'un mateix municipi o a la no inclusió del reclamant en cap secció del Cens malgrat tenir dret a ser-hi. No es tindran en compte per aquestes eleccions les que reflexin un canvi de residència d'un municipi a un altre que s'hagin fet més tard del dia 30 de gener.

 

Per presentar reclamació cal presentar-se a l'oficina de l'OAC i presentar documentació acreditativa (DNI, passaport, carnet de conduir i/o permís de residència).