Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:56  |  24/01/2020

Data i hora oficial

El temps

Montmeló celebra el Dia Mundial de la Poesia i l’Any Vinyoli

  • Dia Mundial Poesia 2014

    Dia Mundial Poesia 2014

26/3/2014

Divendres 21 de març, va tenir lloc la lectura de poemes que l’Oficina de Català i la Biblioteca La Grua van organitzar per sumar-se als nombrosos actes i lectures que es feien arreu del territori amb motiu del Dia Mundial de la Poesia.

L’acte, que es va fer a la Biblioteca La Grua, davant de més de quaranta persones, es va dividir en tres blocs. En un primer moment, alumnes de l’elemental 2 van llegir en les seves llengües el poema escollit enguany Tan sols la paraula nua, de Monsterrat Abelló. Així, es va poder escoltar el poema en anglès, italià, francès, portuguès, alemany i romanès, a més de català i castellà.

En segon lloc, alumnes i participants al Voluntariat per la llengua van llegir poemes de Joan Vinyoli, de qui celebrem el centenari del seu naixement, i, seguidament, persones del públic van fer les lectures dels poemes que ells mateixos havien triat per celebrar aquest dia.

Per acabar, es van presentar les 10 noves parelles lingüístiques, amb les quals i juntament amb les que ja funcionen, s’enceta la 19a edició del Voluntariat per la llengua a Montmeló.


Podeu veure més fotos fent clic aquí: Facebook de l’Oficina de Català de Montmeló