Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:02  |  05/04/2020

Data i hora oficial

El temps

El campionat V de V Endurance Series alça el teló de la temporada de curses del Circuit

  • V de V Endurance Series

    V de V Endurance Series

19/3/2014

Els dies 22 i 23 de març, amb entrada gratuïta i accés al pàdoc per a tots els aficionats, Abonats Socis i Oficials del Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

El campionat francès V de V Endurance Series alçarà el teló de la temporada de curses del Circuit de Barcelona-Catalunya per tercer any consecutiu. Durant els dies 22 i 23 de març, se celebraran les proves inaugurals de l’Endurance GT/Tourisme amb les “4 Hores de Barcelona-Catalunya”, l’Endurance Proto amb les “6 Hores de Barcelona-Catalunya”, la Challenge Monoplace V de V, la Challenge Funyo V de V i la Challenge Caterham R300.

 

Les “4 Hores de Barcelona-Catalunya” de l’Endurance GT/Tourisme: tres Mosler contra els Porsche 997, Ferrari 458, Ginetta i Audi R8

Aquest dissabte, seran prop de 24 els cotxes que prendran la sortida en aquesta cursa de resistència de quatre hores de durada. Els dos Ferrari F458 GT3 Scuderia de l’equip Sofrev ASP perseguiran la victòria per davant de l’armada Porsche dels equips Porsche Lorient Racing, RMS, Porsche Almeras, Ruffier Racing, Crubile Sport i Nourry Compétition. Entre els inscrits també cal destacar els tres Mosler, dos dels quals són de l’Escuela Española de Pilotos amb les parelles de pilots Kostas Kanaroglou-Oliver Campos i Alberto de Martin-Nil Montserrat; el Ginetta G55 GT3 dels britànics LNT; el Ferrari F458 de l’equip Visiom, guanyadors de la cursa del 2013 al Circuit; l’Audi R8 LMS Ultra del W Racing Team; i l’Audi R8 LMS i el Lamborghini Gallardo de la formació AB Sport Auto.

 

Les “6 Hores de Barcelona-Catalunya” de l’Endurance Proto: 30 prototips per una cursa de 6 hores

L’etern duel entre els Norma M20 FC de l’equip CD Sport i de l’Equipe Palmyr estarà en aquesta ocasió arbitrat per formacions en plena eclosió. Es tracta del Ligier d’Oak Racing i els tres cotxes de l’equip TFT (un Tatuus i dos Norma). El campionat no només portarà estructures franceses, ja que a la cursa també hi participaran equips italians, amb Tatuus a la pista, així com també l’escuderia britànica TFL Racing, amb un Juno i una alineació de pilots 100% femenina. La cursa, de sis hores de durada, es disputarà diumenge.

 

Challenge Monoplace V de V: forta presència del Formula Renault 2.0

Una de les novetats d’enguany en aquesta categoria és la nombrosa inscripció de monoplaces així com també la qualitat dels mateixos. Al voltant de 25 unitats participaran a les curses programades pel cap de setmana de la Challenge Monoplace V de V, entre els quals un Formula BMW, dos Formula Abarth i una gran majoria de Formula Renault 2.0 del 2014 i del 2013.

 

Challenge Funyo: l’essència de la competició

La recepta de la Challenge Funyo conté dos ingredients que la fan atractiva als amants de la competició: fórmules efectius a un preu competitiu i la possibilitat de competir als millors circuits europeus. El resultat: trenta vehicles inscrits al Circuit de Barcelona-Catalunya que seran els protagonistes de tres curses que es preveuen emocionants de principi a fi.

 

Challenge Caterham R300

Gairebé 40 pilots prendran part a les dues curses previstes pels dies 22 i 23 de març de la Challenge Caterham R300 al Circuit. Aquestes sèries compten amb la participació de pilots experimentats que desitgen competir amb un vehicle de 175CV que té una relació pes-potència similar al d’una motocicleta.

 

Entrada gratuïta i accés al pàdoc durant el cap de setmana

L’entrada al Circuit de Barcelona-Catalunya per assistir al campionat V de V Endurance Series és gratuïta durant tot el cap de setmana per a tots els aficionats, Abonats Socis i Oficials del Circuit. L’accés al pàdoc també serà lliure per a tots els espectadors.

 

L’entrada a les instal·lacions es realitzarà a través de l’Accés Principal (Àrea Oest). Els vehicles es podran estacionar als pàrquings interiors del Circuit de Barcelona-Catalunya.