Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:47  |  12/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Les usuàries del Casal de la Gent Gran, reben una classe pràctica per utilitzar l'espai lúdic de la plaça Europa

  • Espai lúdic

    Espai lúdic

7/3/2014

Espai lúdic

 

El passat 3 de març, una monitora-instructora de la Diputació de Barcelona, especialista esportiva i encarregada del seguiment i bon desenvolupament dels diferents espais lúdics muntats en els municipis de Barcelona, va realitzar una classe pràctica a les usuàries del Casal de la Gent Gran de Montmeló.

 

En aquesta classe va estar present l'alcalde, Antoni Guil, ha instat a la gent gran assistent a utilitzar l'espai lúdic sense cap tipus de prejudicis. Fuensanta, que realitza classes de gimnàstica i manteniment al Casal, també va estar present en la demostració pràctica del espai lúdic, que va valorar l'equipament com un complement útil a les classes de gimnàstica

 

Totes les persones assistents, van poder escoltar les explicacions teòriques i portar a la pràctica cada un dels exercicis que es poden realitzar en el nou equipament públic. La monitora va puntualitzar a més que aquest espai pot convertir-se també en una zona de convivència entre persones de diferents generacions, com pot ser entre avis i néts.