Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:04  |  17/06/2019

Data i hora oficial

El temps

Driss Lakhouaja i Montse Mas s’imposen a la 21a Mitja Montornès

  • Arribada a meta del primer home

    Arribada a meta del primer home

  • Arribada a meta de la primera dona

    Arribada a meta de la primera dona

10/3/2014

4500 inscrits entre Mitja i 6km.

El Club Atletisme Montornès guanya individualment i per equips.


Més de 4000 atletes han pres la sortida des de la zona Esportiva de Montornès aquest diumenge al matí entre Mitja i 6km, en un ambient primaveral i solejat que ha acompanyat al llar de tota la cursa.21 mitja homesDriss Lakhouaja (C.At.Montornès) ha estat el guanyador d’aquesta edició amb un temps de 1:06:13, a més de minut i mig del segon classificat, l’atleta del J.A. Sabadell Abdeslam El Ouahabi, que ha marcat un temps de 01:07:51. Lakhouaja ha fet en solitari gran part del recorregut, despenjant-se de El Ouahabi ja al quilòmetre 6 i marcant un ritme molt alt i impossible de seguir per la resta del grup capdavanter. En tercera posició ha arribat David Martínez Lujan, atleta de l’Avinent Manresa, amb un crono de 01:08:02.21mitja donesEn categoria femenina, la primera classificada també ha estat una atleta del C.Atletisme Montornès, la Montse Mas Sanz, que ha acabat els 21,097 quilòmetres en 01:21:21. Segona, amb 01:22:43, ha estat Montse Carazo Argemi (Unió Colomenca) i tercera, amb un temps de 01:25:11, Ana Belén García Rull (C.A.Castellar).


Tot i la saturació del calendari, amb un increment d’oferta de curses de fons i mig fons cada cap de setmana, la participació ha estat molt alta, assolint-ne gairebé els 4500 inscrits entre les dues curses. La proximitat de la marató de Barcelona, que va canviar de dates respecte a anys anteriors, ha marcat l’absència de molts atletes però, tot i això, s’ha mantingut un bon nivell competitiu, com ho demostra la marca dels primers classificats.

La cursa ha transcorregut sense incidents remarcables i amb unes temperatures força altes que convidaven a gaudir del recorregut pels contraforts de la Serralada Litoral. L’organització ha posat a disposició dels atletes 3 avituallaments en cursa, a més de begudes isotòniques i aigua, mejar de pasta i begudes CocaCola a l’arribada.


La Mitja i Henkel destinaran mig euro de cada inscripció a Creu Roja de Granollers, per projectes socials a la comarca del Vallès Oriental, i la recaptació íntegra de la Mini Solidària de dissabte a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers, centre de referència de les poblacions per les que transcorre la Mitja.


Tots els participants han rebut el ja habitual lot de regals de Henkel i els serveis al corredor: massatges, guarda-roba, llar d’infants, inflables per a nens, vestidors, dutxes, ampli aparcament a tocar de la sortida i un ampli servei de seguretat i sanitari. Més de 400 persones al servei dels corredors populars, l’autèntic eix vertebrador de la Mitja.+ info: mitjamontornes.com