Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:28  |  16/07/2019

Data i hora oficial

El temps

El debat municipal de la comarca, a Vallès Visió

  • Vallès Visió

    Vallès Visió

11/3/2014

Vallromanes centra el segon debat municipal de Vallès Visió


El proper dimarts, 12 de març, Vallès Visió emetrà el segon dels debats municipal amb el què ha començat aquest 2014. Aquest mes de març és el torn de Vallromanes. Els representants de les forces polítiques del consistori vallromaní seuran al plató de Vallès Visió per a participar en aquest espai obert on tractaran i debatran temes relacionats amb el municipi des de diferents punts de vista.


El debat, moderat per la periodista Neus Parés, comptarà amb la participació de David Ricart (ERC), Mari Luz Muñoz (CiU), David Carrillo (ICV) i Jordi Alburquerque (IVALL). El primer debat, que va emetre’s el mes passat i que pot tornar a veure’s al web de Vallès Visió, estava protagonitzat per Montornès.

__________Premis Enderrock 2014


Vallès Visió oferirà el proper dijous, 13 de març, a les 20 hores, la XVI edició dels Premis Enderrock de la Música Catalana 2014. La gala, que es podrà veure en directe gràcies a la Xarxa Audiovisual Local, es desenvoluparà al Teatre Municipal de Girona i comptarà amb les actuacions, entre d’altres, del grup vallesà Els Catarres. Amb motiu de l’emissió d’aquesta gala, el Vallès Visió Notícies s’emetrà en primera emissió a les 22 hores.+ info: vallesvisió.cat