Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:56  |  18/09/2019

Data i hora oficial

El temps

Òptima participació dels infants i joves, en el concurs "Montmelo per l'educació en valors"

  • Pla Educatiu de Poble

    Pla Educatiu de Poble

3/3/2014

Nou alumnes de menys de 12 anys dels dos centres de primària i un grup de 19 joves de l'INS Montmeló, aquesta ha estat la participació al concurs "Montmeló per l'educació en valors" organitzat pel grup impulsor del Pla Educatiu de Poble. Infants i adolescents han participat aportant treballs de diferents modalitats: dibuix, manualitats, redaccions i un audiovisual. La valoració de les obres per part del grup ha estat molt positiva i es creu que posa de manifest, en tots els casos, valors que es volen potenciar des del Pla Educatiu de Poble com són el respecte, la igualtat, la tolerància i la solidaritat.

 

El dimarts 11 de març a les 18 hores el grup impulsor farà un reconeixement a tots els participants a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló i una entrega de premis als guanyadors. L'acte anirà acompanyat, tot seguit, de la xerrada "Com treballar el respecte des de casa", a càrrec de Luis Alexis Maldonado, formador de la FAPAC.

 

Per la seva banda, dimecres 12 de març, a les 18 hores, a la Sala de la Concòrdia, es farà la xerrada "Prevenció en consum de drogues", destinada principalment, a famílies amb fills a l’INS Montmeló, donat que aquesta xerrada es complementa amb uns tallers realitzats amb els joves al centre, a càrrec de David Sanitjas, tècnic de prevenció en drogodependències.