Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:06  |  08/08/2020

Data i hora oficial

El temps

Noves gestions davant el Ministeri de Foment per desencallar la integració del ferrocarril a Montmeló

  • Vista aèrea del recorregut del soterrament a Montmeló

    Vista aèrea del recorregut del soterrament a Montmeló

4/3/2014

El Grup Socialista al Congrés dels Diputats demana a la ministra de Foment que compleixi els seus compromisos per emprendre la integració del ferrocarril en diverses ciutats espanyoles entre les quals es troba Montmeló.

 

El portaveu socialista de Foment, Rafael Simancas, va enviar el passat divendres 28 de febrer una carta a la ministra de Foment, Ana Pastor, en què li sol·licita que "atengui les demandes del conjunt de la societat" pel que fa a l'execució de projectes compromesos en moltes ciutats espanyoles per a la integració del ferrocarril.

 

El portaveu socialista insta la ministra que convoqui "reunions amb aquelles autoritats autonòmiques i/o locals per emprendre la integració del ferrocarril en diverses ciutats espanyoles, entre les quals hi ha el municipi de Montmeló, amb terminis concrets i amb assignacions clares". També posa de manifest que "els diputats i diputades socialistes volguessin estar presents en aquestes reunions".

 

Aquesta petició dóna resposta a la reunió que l'alcalde va mantenir a Madrid el mes de setembre passat, amb els membres de la Comissió de Foment del Congrés dels Diputats, entre els quals hi havia Rafael Simancas, portaveu del grup socialista i l'exacalde de Montmeló i també diputat, Román Ruiz.